vrijdag 18 juni 2021

R Rubrieken

Trekpleister Wassenaar viert opening met donatie aan G-hockeyteam MHC Forescate

Wassenaar - Trekpleister Wassenaar heeft vandaag haar deuren geopend aan de Luifelbaan 8 in Wassenaar. Om dit te vieren, doneert de winkel in Wassenaar 1.000 euro aan Mixed Hockey Club Forescate. Bij MHC Forescate bestaat het G-hockeyteam nu ongeveer 7 jaar. Het is een team met 7 kinderen met een beperking, die iedere woensdag trainen en één keer in de maand een wedstrijd spelen.

Winkelmanager Frits Verschoor is trots op zijn winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel en een breed gevarieerd assortiment. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Wassenaar en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. We zijn erg blij dat we het goede werk van MHC Forescate met deze donatie extra kunnen steunen”, aldus Verschoor.

Donatie voor MHC Forescate
Marie-Jose Luitjes, coördinator G-hockey bij MHC Forescate, nam de donatie vandaag in ontvangst: “We zijn ontzettend blij met de donatie van Trekpleister Wassenaar. De donatie kunnen we goed gebruiken voor onder andere de organisatie van het G-hockeytoernooi waar meerdere teams met een beperking wedstrijden spelen. Namens alle vrijwilligers wil ik Trekpleister hartelijk bedanken voor deze donatie!”

Gehandicaptensport Nederland
MHC Forescate is voorgedragen door Gehandicaptensport Nederland voor een donatie van Trekpleister Wassenaar. Trekpleister steunt dit jaar Gehandicaptensport Nederland. Deze sportbond stimuleert sport en bewegen voor mensen met een handicap. Sport maakt immers gezond, draagt bij aan persoonlijke groei en brengt mensen in contact. Gehandicaptensport Nederland heeft meer dan tweehonderd aangesloten verenigingen waar mensen kunnen sporten of bewegen, zowel therapeutisch en recreatief als in competitie- en wedstrijdverband.

Over Trekpleister
Trekpleister is met ruim 180 winkels en meer dan 1.750 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health- & beautymarkt. Trekpleister geeft samen met haar deskundige medewerkers invulling aan haar motto ‘Het vertrouwde voordeel van Trekpleister’, door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid assortiment branchevreemde producten. Bovendien is bij Trekpleister veel voordeel te behalen met aantrekkelijke acties, verrassende aanbiedingen en altijd lage prijzen. Wekelijks bezoeken ruim een half miljoen mensen de drogisterijketen.