Skip to content

Het ‘Lente….Vreugd Toernooi’ en de Wassenaarse Volleybal Vereniging

29 april 20173 minute read

Wassenaar – Whaww, zaterdag 13 mei 2017 is het alweer zover dan vindt van 13:00 tot 17:00 uur in sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar, voor de 6e maal het LENTE….VREUGD TOERNOOI van de Wassenaarse Volleybal Vereniging plaats. Er is nog plaats voor enkele teams dus wil je (jullie) meedoen, wees er dan snel bij. Tot 6 mei kan je je nog aanmelden via pverweij2@ziggo.nl. Deelname staat open voor alle beginnende- en gevorderde mix recreatie teams in de leeftijd 15+. Zie ook www.wvv-wassenaar.nl. De inschrijfkosten bedragen slechts € 5,00 per persoon of max. € 30,00 per team en dat voor 4 uur volleybal plezier.

Mix 1 WVV delft onderspit tegen Gemini Kangeroes.
Net als in voorgaande wedstrijden wist het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging ondanks hevige strijd zich zelf niet te belonen. Ook tegen de Mix 1 van Gemini Kangeroes in Voorschoten, die één plek hoger op de ranglijst staan, lukte het niet. Helaas moest geconstateerd worden dat de tegenstander van WVV zeker in deze wedstrijd het betere van het spel had. Niet dat WVV echt ‘weggeslagen’ werd maar daar waar in de laatste wedstrijd van dit seizoen van WVV daadkracht werd verwacht bleef die achter bij die van Gemini. Uiteraard behaalden de WVV-ers hier en daar een persoonlijke succesje zoals een weergaloze redding van Holly Thomas, een subliem geplaatste bal achter in het veld van Kirsten Harberink, prima smashes van Marcel v.d. Velden en invaller Erik Gijsbers, een uitstekende service van Erna Roeleveld of een prachtig blok van Rik Vos, het was evenwel onvoldoende voor een setwinst. Al met al was de samenhang in het WVV team ontoereikend om het de netjes en geconcentreerd spelende Gemini Kangeroes moeilijk te maken. Alleen in set 3 wisten de WVV-ers een voorsprong op te bouwen, 10-15. In de overige sets werd al snel tegen een achterstand aangekeken. Voor WVV en Peggy Verweij zelf was het jammer dat zij verstek moest laten gaan. Peggy de aanvoerder en aanjager in het veld werd node gemist. Met de setstanden 25-18, 25-12, 25-19 en 25-16 kwam de laatste wedstrijd van dit seizoen voor de WVV-teams tot een eind. Op naar het volgende seizoen!!

Ook Volleyballen? Het seizoen voor WVV gaat nog door tot eind mei. Op de woensdagavonden 10-05, 17-05 en 31-05 van 20:15-21.45 uur worden in sporthal De Schulpwei dan hoofdzakelijk onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Kom gewoon langs en doe mee. Bel voor info secretaris Ruud Meershoek tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top