Ga naar hoofdinhoud

Aerofit kampioen zaalvoetbal

18 juni 20172 minute read

Wassenaar – Voor de vierde keer op rij is Aerofit kampioen geworden in de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie. Zij verloren dit seizoen geen wedstrijd en hadden 151 doelpunten voor en 66 doelpunten tegen in 17 wedstrijden. Het scorendvermogen is daarmee bijna negen doelpunten per wedstrijd wat zeker een hoger gemiddelde genoemd mag worden. Het team van de Schulpwei werd goede tweede met maar vier punten minder dan Aerofit.

Het eindtoernooi werd gewonnen door DK en Co. Zij wisten in de finale Cafetaria ´t tonnetje te verslaan. Volgend seizoen krijgen we in ieder geval een andere kampioen, omdat Aerofit niet meer deelneemt aan de competitie. Elk gezegd stak Aerofit de laatste jaren er behoorlijk bovenuit en daarmee waren andere teams al gauw kansloos voor de titel. De strijd om het kampioenschap zal dan volgend seizoen meer open liggen. Er zullen drie á vier teams mee kunnen doen om de felbegeerde titel. Naast het stoppen van Aerofit neemt het team ’t Tonnetje afscheid van Richard Pont en Rob van Noort. Richard stopt niet met het voetbal, maar gaat zich meer richten op het voetballen op de zaterdag bij SV Wassenaar. De combinatie viel Richard de laatste jaren zwaar. Dus op zaterdag weer een fitte Richard. Ook Rob stopt niet helemaal met voetbal. Hij blijft actief bij het lerarenteam van het Adelbert. Rob was voor het zaalvoetbal de programmamaker en websitebeheerder. Rob bedankt voor je vele jaren inzet in de organisatie. Volgend seizoen hebben we inmiddels genoeg teams om van start te gaan. Uiteraard hebben we plaats voor meerder teams. We spelen altijd op de vrijdagavond in de sporthal De Schulpwei. Heb je interesse neem contact op met Eric van Leeuwen 06-22062768. Uitslagen, stand en andere informatie staat op onze website: www.zaalvoetbaldeschulpwei.nl

Tags

SchulpweiWassenaarZaalvoetbal
Back To Top