Ga naar hoofdinhoud

Aanrijding bestelbus x rollator in voetgangersgebied Langstraat

22 september 201732 second read

Wassenaar – “Haastige spoed is zelden goed”, mompelde een winkelier van de Langstraat. Een bestelbus van een pakketservice heeft een oudere dame met haar rollator geraakt. In het voetgangersgebied…. Als gevolg van de aanrijding raakte de dame met haar hoofd de grond.

Winkeliers en omstanders hebben haar verzorgd tot ambulancepersoneel het overnam. Het leek gelukkig mee te vallen. Diverse winkeliers meldden dat zij zich al langer zorgen maken over de snelheid waarmee sommige leveranciers door het voetgangersgebied rijden. Zij zeiden hiervan al eerder melding te hebben gemaakt bij de politie en gemeente. Wat er in dit specifieke geval is gebeurd zal door de politie moeten worden uitgezocht.

Tags

AanrijdingLangstraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top