woensdag 22 mei 2019

S Sport

Softbal adspiranten gaan weer beginnen!!

Wassenaar - De meiden van SV Wassenaar softbal hebben de kerstvakantie lekker rustig aan gedaan en genoten van een welverdiende vakantie. Vakantie is voorbij en dus ook het luieren, daarom gaan we vanaf zondag 15 januari weer de zaal in! Zolang het nog te koud is om buiten te trainen blijven we in de zaal.

We beginnen om 10.30 in de zaal van de Bloemcampschool in Wassenaar. Daar wordt weer 1 1/2 uur keihard gewerkt aan techniek van slaan, gooien, vangen, fielden en de spelsituaties. Natuurlijk werken we ook aan de conditie! Binnenkort starten ook de pitcher/ catchertrainingen weer.

Zo gaan we goed voorbereid de competitie in.

Ben jij nou tussen de 12 en 15 jaar en heb je softbal met gym of heb je er wel eens over gehoord en denk je wauw dit een gave sport; kom dan een keer meetrainen! Softbal is een leuke sport waarbij gooien, slaan en vangen belangrijk zijn, maar ook een denkspelletje. Vooral het teamgevoel en het winnen van een wedstrijd met elkaar is helemaal te gek!

Wil je meer informatie over trainen of het spel op zich mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon een keertje kijken en meedoen! Je kan altijd een klasgenoot of een vriendin meenemen!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief