zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 7 2017

Wassenaar - Vrijwilligers zijn onmisbaar om Wassenaar “bruisend” te houden. Denk aan actieve (sport)verenigingen, mooie natuurgebieden, evenementen, culturele instellingen, betrokken en actieve buurtverenigingen, monumenten, schoolactiviteiten enz. Het zou allemaal minder worden zonder de hulp van de duizenden vrijwilligers die hier projectmatig of structureel de handen uit de mouwen steken. Er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk, of je nu veel of weinig tijd hebt. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en bekijk de ca. 100 openstaande vacatures in Wassenaar en omgeving. Of schrijf je in voor de landelijke actie NLdoet (zie www.nldoet.nl) voor een dagdeel of een of twee dagen inzet tijdens de duizenden projecten op 10 en 11 maart a.s.

Je kunt direct aan de slag bij:
* Nationale Dierenzorg: Ook gewonde dieren hebben recht op snelle en vakkundige hulp
Er is plaats voor een Medewerker Dierenambulance (vacaturecode D034), maar ook Dierenverzorgers (vacaturecode D 001) zijn gevraagd om gewonde dieren te helpen verzorgen. En op de weides en groenvoorziening van de Dierenopvang is plaats voor een Medewerker Groenonderhoud (vacaturecode D 025).
* Heb je belangstelling voor Cultureel Erfgoed? Kasteel Duivenvoorde beschikt over bijzondere historische interieurs uit de 17e-19e eeuw. Om dit erfgoed te kunnen bewaren, is het kasteel opengesteld voor publiek met hulp van vrijwilligers. Help je mee als Gastvrouw/-heer (vacaturecode F 060), of als Gids voor volwassenen en kinderen (vacaturecode F 064), of als Familie- en kindergids (vacaturecode F 070) of als Vrijwilliger Good Housekeeping (vacaturecode F 071), waarbij je de historische objecten helpt monitoren en onderhouden.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Openingstijden ma t/m vr van 09.30 tot 12.00 uur. Of bezoek het spreekuur op vrijdag in de Bibliotheek tussen 10-12 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Bekijk de vacaturemappen op het gemeentehuis of in de bibliotheek.