maandag 18 oktober 2021

E Events

Strandexcursie op zaterdag 18 maart 2017 om 13.30 uur

Wassenaar - Heeft u ook zeesterren gezien op het strand ? Soms leven ze nog en zie je alle tentakeltjes heen en weer gaan. Meeuwen zijn er dol op. En zijn ze uitgedroogd ? Dan soppen ze ze gewoon even in zee. Wanneer een zeester een poot verliest, kan er een nieuwe poot aangroeien !

Meer weten over het strand ? Kom naar een van onze strandexcursies ! De laatste strandexcursie van deze winter geven de natuurgidsen van IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) regio Leiden op zaterdag 18 maart 2017 om 13.30 uur. We verzamelen we om even voor 13.30 uur op het parkeerterrein Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk aan Zee, op de hoek bij de KNRM-loods. Om 13.30 vertrekken we en laten ons verrassen door de dingen die we langs de eb- en vloedlijn vinden. De excursie duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van het weer en wat we er vinden.

De excursie is gratis en voor alle leeftijden.
TIP 1: kom op de fiets of neem uw pinpasje mee voor de parkeerautomaat.
Tip 2: Trek extra warme kleding aan! Aan zee is het altijd kouder dan achter de duinen.
Contactpersoon: Ellen van der Niet, 06-51852893, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.