dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Adspiranten softbal zijn er klaar voor!

Wassenaar - De meiden van de softbal hebben een winter lang heel hard getraind in de zaal. daar is keihard gewerkt aan techniek, gooien, vangen, slaan en alles wat bij softbal komt kijken.

Afgelopen zondag was het zulk lekker weer dat we de training naar buiten hebben verplaatst. De eerste training buiten, het was wennen, soms een beetje warm, maar niet minder leuk. Ook nu is er gewerkt aan techniek en naar de voorbereiding van onze eerste echte wedstrijd. Ja onze eerste wedstrijd komt eraan. Zaterdag 18 maart spelen we op het veld van Catch tegen Alphians uit Alphen. Nu kunnen we laten zien waar we zo keihard aan gewerkt hebben.

We spelen onze eerste oefen wedstrijd van het seizoen. Zondag zijn we ook verrast door onze tassen sponsor Jeff v Eijk installatie die ons allemaal van nieuwe sporttassen heeft voorzien en ook spelen we dan voor het eerst in ons nieuwe pak, kortom we zijn er klaar voor! Samen met het team van Catch gaan we er een leuke wedstrijd van maken.

Zaterdag 18 maart 12.00 bij Catch Groene Zoom 6 2491 EH Den Haag.

Kom ons aanmoedigen en mocht je denken misschien is softbal wel iets voor mij? Kom gerust kijken en kennis maken met deze leuke sport en dit leuke team!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief