Blauw-Zwart verslaat LVV Football Factory overtuigend

13 maart 20172 minute read

Wassenaar – Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen Van Nispen won de ploeg van sponsor Lagerberg Verhuisgroep uiteindelijk overtuigend van LVV Football Factory met 0-4. Blauw-Zwart creëerde vele kansen, maar het killersinstinct ontbrak toch in veel gevallen.

De eerste helft speelde Blauw-Zwart haar bekende snelle spel en was het aankijken meer dan waard, terwijl de tweede helft absoluut geen kopie was van de eerste helft: rommelig, veel balverlies, maar toch weer doeltreffend. Blauw Zwart startte de wedstrijd zonder de spits Adrian Koziel, buitenspeler Ilias Assabonn en verdediger Nick Laponder, maar wist de eerste helft af te sluiten met een 2-0 voorsprong via Maarten Hoogduijn (jawel, hij heeft een patent op openingstreffers) en Arthur Schiebroek. Zoals gezegd was de tweede helft geen kopie van de eerste helft, maar Kim Theil wist wel vanuit een vrije trap “binnen de 16”, dat komt bijna niet meer voor, de bal in het dak van het doel te schieten. Dekselse Stuart Hooijmans wist met een lob de doelman van LVV Football Factory te verschalken zodat de eindstand 0-4 bereikt werd. Guy van Vliet, eigenlijk nog maar kort terug van een lange blessure, werd preventief gewisseld voor Dunke Lagerberg, die na een, naar het zich liet aanzien, zware enkel blessure, alweer snel gewisseld werd voor Mats de Koning. Dunke is naar het ziekenhuis vervoert voor foto’s, de uitslag is op het moment van dit schrijven nog niet. We leven mee met Dunke en wensen hem een spoedig herstel toe!

Tegelijkertijd werden er in de 4de klasse A nog 2 belangrijke wedstrijden gespeeld. De tussenstanden van die wedstrijden werden nauwkeurig gevolgd door het thuisfront. Het betrof de wedstrijden Van Nispen – KSD-Marine, eindstand 3-2 waar van Nispen met 2-0 heeft achtergestaan en Rijnland-Oegstgeest, eindstand 3-2, waar Oegstgeest met 3-0 heeft achter gestaan.
Dat brengt ons dan op de volgende stand in de top van de 4e klasse A: Oegstgeest 18-46, Van Nispen 18-46, Blauw-Zwart 17-41 en Leiden 18-40. A.s. zaterdag 18 maart speelt Oegstgeest tegen Van Nispen en Blauw-Zwart thuis tegen UDO, aanvang 15.00 uur. Dat kan een leuke zaterdagmiddag worden. De ploeg van Lagerberg Verhuisgroep is weer terug in de race en is nog lang niet afgeschreven.