dinsdag 18 mei 2021

S Sport

Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging op weg naar het kampioenschap

Wassenaar - Ja u leest het goed. Het herenteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) heeft de buit bijna binnen. Ook Merenwijk 2 moest er aan geloven. Uitslag 0-4.

In deze uitwedstrijd sloeg WVV genadeloos toe. Alleen in de eerste set was er nog sprake van enige spanning. Hierin ging het gelijk op. Moesten de WVV ers nog warm draaien? Uiteindelijk werd de set met 24-26 gewonnen. In de overige sets was de spanning weg en Merenwijk ook, want met 6, 13 en 11 werden de overige sets binnengehaald.

Dat betekent dat WVV Heren nu 36 punten uit 10 wedstrijden heeft. Concurrent Volcano 1 heeft er 26 met één wedstrijd minder gespeeld. Beide teams ontmoeten elkaar nog in Delft op 27 maart a.s. Er van uitgaande dat WVV ook de wedstrijd tegen Waterlanders op 24 maart a.s. met 4-0 wint dan wordt in Delft beslist wie er kampioen wordt. De WVV Heren hebben dan aan een gelijkspel genoeg om de kampioensvlag uit te hangen.

Programma: vrijdag 24 maart in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur:
WVV Heren tegen Waterlanders 1 en WVV Mix 2 tegen InUpGo 1.

U leest het: volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging is recreatie topvolleybal. Je kunt zo maar kampioen worden. Kom dus naar WVV en geniet van die prachtige volleybalsport. Iedere woensdagavond wordt getraind in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 van 20.15 tot 21.45 uur onder leiding.van deskundige trainers. De eerste vier trainingen zijn geheel vrijblijvend. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.