maandag 25 mei 2020

S Sport

Mooie afsluiting competitieseizoen tafeltennis!

Wassenaar - Op vrijdag 31 maart heeft het tafeltennisteam van Snel en Lenig (SEL) zijn laatste serie wedstrijden van het seizoen 2016/2017 gespeeld. Er werd gespeeld tegen de nummer 1 op de ranglijst van de Eerste klasse, een team uit Leidschendam. Dit was een hele uitdaging. Tegen de verwachting in wist SEL de overwinning te behalen met een eindstand van 6-4. Vooral Kevin Turk zorgde voor spannende momenten in de wedstrijd. Hij verloor zijn eerste set met 13-21. Daarna ging hij vol voor de winst en wist de volgende twee sets met
21-18 en 21-23 op zijn naam te schrijven. In het totaalklassement is SEL dit seizoen op een vierde plek geëindigd en heeft 6 teams achter zich gelaten.

Naast competitie spelen, biedt SEL ook de mogelijkheid om recreatief te spelen. Iedere woensdagavond wordt gespeeld in Sporthal de Schulpwei aan de Dr. Mansveldkade 1 in Wassenaar. Jong en oud(er), beginnend of gevorderd, iedereen is welkom! Jongeren onder de 16 jaar spelen van 19.00 tot 20.30 uur en 16+-ers van 20.30 tot 22.30 uur. Een ervaren trainer is aanwezig om je de eerste beginselen van het tafeltennis te leren of je spel te verbeteren. Je kunt gewoon langs komen en twee keer gratis meespelen om te kijken of het iets voor je is. De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor de jongeren en € 57,50 voor de ouderen. Mocht je vragen hebben dan kun je een e-mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief