woensdag 23 juni 2021

S Sport

Dubbel verlies voor honkballers SVW

Wassenaar - Het debuut van SVW in de overgangsklasse is niet geworden wat men had gehoopt met 2-12 en 12-4 moesten de Kerkehouters buigen voor Onze Gezellen uit Haarlem. Erik Remmerswaal mocht het seizoen openen voor de mannen van coach Eugene Henson. De voormalig international kan nog steeds goed uit de voeten op de heuvel en wist OG nog redelijk in bedwang te houden door in iets meer dan 5 innings 5 runs toe te staan.

Aan slag begonnen de groenen niet slecht, in de eerste innings kwam SVW op 1-0 voor door Jason Jakobus die zichzelf in scoringspositie bracht door een honkslag en een gestolen honk waarna Sigmar Eustacia hem binnen sloeg. Nadat OG in de vierde inning op 1-3 was gekomen kwam SVW nog 1 keer terug tot 2-3. Na dit wapenfeit haperde de Kerkehoutse slagploeg. OG bleef wel scoren en bouwde de voorsprong uit tot 2-12

Op zondag was het wedstrijdbeeld eigenlijk niet veel anders , startende werper Vincent van Veen hield OG 4 innings langs in bedwang maar kon niet voorkomen dat er toch punten werden gescoord door de Haarlemmers. Aanvallend stelde SVW hier home-runs van Dave Steward en Richard Coffy tegenover maar het mocht niet baten, ook nu werd er verloren ditmaal met 12-4.

Komend weekend speelt SVW tegen RCH uit Heemstede. Zaterdag uit en zondag om 14:00 op sportpark Kerkehout.