maandag 10 augustus 2020

S Sport

Nieuws van de afdeling tafeltennis van Snel en Lenig (SEL)

Wassenaar - Op 19 april heeft de jaarlijkse ledenvergadering van de afdeling tafeltennis van Snel en Lenig plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering is René van Spronssen om gezondheidsredenen afgetreden als secretaris/veldmanager. Voorzitter Richard Deighton bedankte René voor zijn niet aflatende inzet, enthousiasme en humor. De afdeling zal hem zeer gaan missen. Gelukkig verdwijnt René niet helemaal uit beeld. Hij heeft toegezegd nog beschikbaar te blijven als scheidsrechter. Els van Gilst en Kevin Turk gaan, met hulp van de andere leden, de functies van René overnemen.

Op 20 april heeft Zibi Pulak deelgenomen aan een Zeskamp in Wateringen. Dit toernooi wordt jaarlijks door de UBT georganiseerd voor de 6 spelers die de hoogste persoonlijke scores in de competitie hebben behaald. Zibi wist een welverdiende 2e plaats te behalen. Een hele mooie prestatie!

De afdeling tafeltennis viert in september haar 50-jarig bestaan. Dit wil zij vieren met een jubileumtoernooi voor leden en oud-leden. Oud-leden die mee willen spelen worden verzocht zich aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwe leden, jong en oud(er), zijn altijd welkom bij de afdeling tafeltennis. Iedere woensdagavond (uitgezonderd de basisschoolvakanties) wordt gespeeld in Sporthal de Schulpwei aan de Dr. Mansveldkade 1 in Wassenaar. Jongeren onder de 16 jaar spelen van 19.00 tot 20.30 uur en 16+-ers van 20.30 tot 22.30 uur. Een ervaren trainer is aanwezig om je de eerste beginselen van het tafeltennis te leren of je spel te verbeteren. Je kunt gewoon langs komen en twee keer gratis meespelen om te kijken of het iets voor je is. De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor de jongeren en € 57,50 voor de ouderen. Mocht je vragen hebben dan kun je een e-mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief