maandag 25 oktober 2021

E Events

Smaakvol Wassenaar 2017, 9, 10 en 11 juni

Wassenaar - Smaakvol Wassenaar is een begrip geworden in Wassenaar. Het jaarlijkse evenement is een traditie en het grote grasveld voor Raadhuis de Paauw is tijdens het tweede weekend van juni weer de ontmoetingsplek voor en door Wassenaarders.

Eerdere versies bleken het culinaire hoogtepunt van het jaar en dankzij de tomeloze inzet van veel Wassenaarse ondernemers en vrijwilligers zal ook dit jaar een culinair dorp gebouwd worden waar het goed toeven is en waar heerlijk eten, dranken, muziek en entertainment (ook voor kinderen) garant staan voor een gezellige middag of avond.

Smaakvol Wassenaar zal op 9, 10 en 11 juni 2017 weer voor verbinding zorgen. Door het zeer gevarieerde culinaire aanbod en met elke avond live muziek door topmuzikanten zal Smaakvol Wassenaar ook in 2017 uitgroeien tot hét evenement van het jaar waar nog lang over nagepraat zal gaan worden.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met vrienden, familie of zakelijke relaties een eigen tafel te reserveren in het centrale paviljoen voor een luxe zes-gangendiner met exclusief wijnarrangement.

9, 10 en 11 juni
Raadhuis de Paauw
www.smaakvolwassenaar.nl