dinsdag 26 oktober 2021

S Sport

Diplomazwemmen bij de WZK

Wassenaar - Afgelopen week maandag 29 mei jl. werd er weer diploma gezwommen bij de afdeling Zwemmen van de Omni sportvereniging WZK. Op het programma stond het afzwemmen voor de diploma’s A, B en C en zwemvaardigheid 1. Alle kinderen hadden zich natuurlijk goed voorbereid en keken hier vol spanning naar uit. Ook hadden ze hun vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellende meegenomen. Vanaf de tribune van de zwemzaal keken de toeschouwers aandachtig naar de verrichtingen van de kinderen tijdens het afzwemmen. De kinderen deden allemaal geweldig hun best met als gevolg dat de alle kinderen waren geslaagd en hun diploma hebben behaald.

De geslaagden zijn:
Diploma A: Eva Funken, Dalinda Prins, Renée Hoksbergen, Charis van Veen.

Diploma B: Danick Beek, Daan Brussee, Carolijne Groenendijk, Vincenzo Serlenga, Claudia Pasquet de la Torre, Raphael Lam, Aaron Sietse Ypma, Kirsten Westgeest, Nathalia Laarhoven, Cindy Kortekaas, Senna de Groot.

Diploma C: Sheila Tuyishima, Nuno Costa Jorge

Zwemvaardigheid 1: Victoria Verbeet, Maurits Kiewiet de Jonge, Brittte Engels, Kim Beukeboom.

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!!

Bij het afzwemmen hadden wij tevens het genoegen om een rapporteur van het instituut NPZ- NRZ, te mogen verwelkomen. Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit van het zwemonderwijs, de zwemveiligheid en de zwemvaardigheid in Nederland. Zij heeft zeer goed naar de uitvoering van de kinderen gekeken en de organisatie van het WZK diplomazwemmen, waarna zij haar complimenten hiervoor gaf. Verder sprak zij over hoe belangrijk het is voor jonge kinderen om het zwem ABC te behalen; we wonen en leven immers in een waterrijkland. Tot slot gaf zij de vereniging, beoordelaars én de instructeurs een groot compliment voor de goede organisatie en de zwemkwaliteit van de kinderen.

Indien u meer wilt weten van diplomazwemmen bij sportvereniging WZK, kijk dan op onze website www.wzk-diplomazwemmen.nl