maandag 10 augustus 2020

E Events

Brainstormen over de toekomst van wijkvereniging Groot Deijleroord

Wassenaar - Wijkgemeenschap Groot Deijleroord organiseerde op 28 juni een bijeenkomst om de toekomst van de wijkvereniging in kaart te brengen. Groot Deijleroord is een wijkvereniging, die een groot grondgebied beslaat. Zo loopt het van de Lange Kerkdam tot aan het Ammonslaantje en van de Vinkenlaan tot aan de Oostdorperweg.

Het is dus niet gemakkelijk om zo'n groot gebied met evenzovele bewoners aan te sturen en te bedienen.. Het bestuur van de wijkvereniging is dan ook in overleg met de gemeente Wassenaar om "onder de paraplu"van Groot Deijleroord diverse kleinere onderafdelingen actief te kunnen laten zijn.

Op deze avond had een aantal wijkmanagers van de gemeente zich bereid verklaard een soort workshop te geven om te zien wat er vanuit de bewoners aan activiteiten en voorstellen naar voren zouden komen. Zo werd geopperd een wijkblad samen te stellen, dat huis aan huis kan worden bezorgd, waarin alle wetenswaardigheden uit de wijk komen te staan. Ook het onderhoud van het groen was een veel gehoord item.

De wijkmanagers zullen alle voorstellen gaan inventariseren en met het bestuur bespreken. Voorts werd een ieder uitgenodigd bij het gemeentelijk project "Wassenaar dat zijn wij" op 6 juli a.s. in raadhuis de Paauw.

Wijkvereniging Groot Deijleroord heeft haar beste beentje voorgezet om te ontdekken wat er onder de bewoners van haar wijk leeft, om zo een goede invulling te kunnen vinden voor de toekomst.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief