maandag 25 mei 2020

E Events

5e editie Wassenaar zijn we samen

Wassenaar - Voor de vijfde keer op rij organiseerden de wijkmanagers van Wassenaar donderdagavond 6 juli, samen met de buurten en wijken, de bijeenkomst ‘Wassenaar zijn we samen’. Voor deze bijeenkomst worden alle buurt- en wijkverenigingen uitgenodigd, alle maatschappelijke partners maar ook betrokken inwoners zijn van harte welkom. Hier ontmoeten zij elkaar en kan er kennis en ervaring worden uitgewisseld. De avond in Raadhuis De Paauw werd goed bezocht.

Van erfgoed tot AED’s in de wijk
‘Wassenaar zijn we samen’ staat dit jaar in het teken van het thema: Van elkaar leren & inspireren. Voorafgaand aan deze avond is een aantal inwoners betrokken bij het samenstellen van het programma. Zij kiezen de onderwerpen die leven en spelen in de wijk. Dit keer stonden de thema’s Wassenaar Doet, Erfgoed, Mijngemeente App en radicalisering op het programma. Ook presenteerde het Rode Kruis afdeling Wassenaar haar plan om in Wassenaar een sluitend netwerk van AED’s te plaatsen die 24/7 bereikbaar zijn. Ook burgerhulpverleners zijn hard nodig. Buurt- en wijkverenigingen werden uitgenodigd om hier gezamenlijk actie in te ondernemen.

Innoveren in je buurt
Er was een presentatie van Thea Messemaker (innovatiekunde.nl) uit Wassenaar om de deelnemers handvatten te bieden hoe ze samen in de wijk aan de slag kunnen met nieuwe ideeën. Hoe kom je tot nieuwe initiatieven en hoe werkt een brainstorm?

Volgende bijeenkomst
De volgende ‘Wassenaar zijn we samen’ vindt plaats op donderdag 5 oktober. Informatie en aanmelden kan via de wijkmanagers Danja Vocke en Kim de Jeu via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief