Grandioze competitiestart mix 1 team
Wassenaarse Volleybal Vereniging

29 september 20172 minute read

Wassenaar – 3-1 winst voor het WVV mix 1 team. Het is lang geleden dat het team met zulke fantastische cijfers haar eerste wedstrijd winnend afsluit. In Leiderdorp was Leython mix 4 niet opgewassen tegen vooral de wilskracht van WVV. De thuisploeg werd door het WVV-team bestaande uit Erna Roeleveld, Kirsten Harberink, Peggy Verweij, Peter v.d. Geer, Rik Vos, Roy Zoetemelk en Ruud Meershoek in de eerste set totaal overdonderd.

De WVV-ers sloegen er lustig oplos en veroverde punt na punt. 11-25 setwinst voor WVV. In set 2 een samenloop van omstandigheden daar waar WVV het lichtvaardig oppakte beet juist Leython meer van zich af en warempel WVV beet het onderspit, 25-19. Tijdens de veldwissel hamerde aanvoerster Peggy Verweij er maar weer eens op om bij de les te blijven niet nonchalant te gaan spelen en te denken dat de buit al binnen is. Dat hielp…want in set 3 werd al snel een voorsprong genomen die WVV niet meer van zich af liet pakken, 17-25. Set vier werd uiteindelijk min of meer een formaliteit. De WVV-ers ondervonden steeds minder tegenstand. Bij Leython had de inspanningen in de voorgaande sets hun tol geëist. En als dan ook de verdediging bij WVV haar werk bekwaam uitvoert is er voor Leython geen houden meer aan en werden door de Wassenaarders op een 12-25 set verlies getrakteerd. Een dikke 1-3 wedstrijd winst voor WVV-ers. Een voor WVV positieve uitslag werd voor de eerste maal in het bestaan van het volleybal op het digitaal wedstrijd formulier ingevuld.

Op 6 oktober a.s. komt Leython mix5 op bezoek bij de WVV-ers. WVV weet nu waar opgelet op moet worden. om net zoals afgelopen week ook dan een mooi resultaat te boeken. De WVV heren 1 spelen op die avond tegen Volepo H1 uit Delft hun eerste wedstrijd dit seizoen in de toppoule van de Regio West. Niet alleen de teamleden maar ook trainer Wil Westgeest is reuze benieuwd hoe het de heren in deze sterke poule zal vergaan. Promoveren is mooi maar wow hoe zullen de wedstrijden worden.

Ook volleybal spelen? Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en bovendien rekent WVV geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dat laat je toch niet aan je voorbij gaan? Bel voor info secretaris Ruud Meershoek, tel. 070–5119196 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl.