maandag 06 december 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 41 2017

Wassenaar - Voor veel mensen is het vanzelfsprekend: Je inzetten voor je vereniging (als bijv. bestuurslid of competitieleider of bij het clubhuis- of terreinonderhoud). Of je inzetten voor mensen met een hulpvraag (ouderen, gehandicapten, mensen met “een rugzakje”). Of een bijdrage leveren aan het behoud van onze cultuur (de vrijwillige suppoost, de organisatie van sinterklaasfeesten, de handjes bij evenementen enz.) Ook waken vrijwilligers over onze veiligheid (bij bijv. de politie, brandweer of de reddingsbrigade). Of de mensen die actief zijn voor goede doelen, voor vluchtelingen, of ondersteuning geven op scholen. Vrijwilligers vind je overal. Zij houden onze kwaliteit van leven hoog en betaalbaar. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar voor de ca. 100 vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt. Welke vrijwilliger schuilt in jou?

* De Wassenaarse Voedselbank kan assistentie gebruiken in het magazijn en bij het verdelen van de pakketten (Vacaturecode M 047).
* De Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar zoekt mensen die zo nu en dan overbelaste mantelzorgers willen ontlasten (Vacaturecode A 068).
* Wil je bijdragen aan het behoud van cultureel erfgoed? Kasteel Duivenvoorde zoekt vrijwilligers die willen helpen bij de exploitatie (en dus het behoud) van het landgoed. Ben jij die enthousiaste gastvrouw of –heer (Vacaturecode F 060) die bezoekers wegwijs maakt op het kasteel? Of de gids (Vacaturecode F 064) die groepen volwassenen en/of kinderen wil rondleiden. Of de gids die speciale rondleidingen voor families of groepen (school) kinderen verzorgt (Vacaturecode F 070)? Of ben jij de cultuurliefhebber die Duivenvoorde wil helpen met het onderhoud van de kwetsbare 17e en 18e en 19e eeuwse interieurstukken (Vacaturecode F 071)?

Meer weten over deze of andere uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.?
Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kunt u van 10-12 uur terecht in de bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur.
Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.