maandag 27 mei 2019

E Events

Halloween Kerkehout presents Scary Night

Wassenaar - Zaterdag 28 oktober is het zover; Halloween Kerkehout presents Scary Night. Kerkehout is gehuld in griezels, zombies en alles wat Halloween is. Overal in de wijk wordt je onverwacht opgeschrikt, onverwacht en vanuit iedere hoek is er wat te verwachten. Scary Night! De huizen zijn versierd, de wijk loopt vol met enge personen er is weer een route bedacht die ons laat schrikken.

Vanaf 18.30 tot 21.00 is de wijk in de ban van Halloween. Voor de kleinsten onder ons is er een route langs de huizen om trick or treat lekkers op te halen. Voor de wat groteren zijn er de onverwachte zombies, heksen, vampiers, bloedende bruiden, creepy dokters, mummies en nog veel meer die de wijk onveilig maken. Ze zijn er ineens en overal.

Via de vele huizen in de wijk en het Scary Night pad wordt je geleid naar de dansers van Dansstudio Kerkehout die een spectaculair optreden geven speciaal voor Halloween. Misschien durf je het aan nog een tweede keer het pad of de wijk door te lopen.

Halloween leeft in Kerkehout! De Halloweencommissie heeft er weer een groot griezel festijn van gemaakt!

Dus kom 28 oktober jouw Scary Night beleven in Kerkehout!!

Van 18.30 tot 21.00 is het griezelen!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief