S.V. Wassenaar verliest thuis van UDO

22 oktober 20172 minute read

Wassenaar – Op een mooie zaterdagmiddag spelen S.V. Wassenaar en UDO tegen elkaar. S.V.Wassenaar speelde met veel mutaties door schorsingen en blessures, Daarbij was ook een A speler die zijn debuut maakte in het 1e elftal namelijk Liam. Gelijk in de eerste minuut van de wedstrijd werd er fout verdedigd en gelijk door UDO afgestraft . Het duurde even tot dat de LJ Sport / Groenewegen formatie deze klap te boven was. Daarna brak er een moment aan in de eerste helft aan waarin beide ploegen kansen over en weer kregen . S.V. Wassenaar kreeg een grote kans in de 21 min op de gelijkmaker maar werd net naast geschoten door Koen. Daarna nog een goede vrije trap die net naast gaat door Jeroen, In de laatste minuut van de eerste helft sloeg UDO weer toe door minder goed uitverdedigen door S.V.Wassenaar en maakte de 0-2.

De tweede helft begint s.v. Wassenaar goed dat een 100% kans opleverde voor Dennis maar op een schitterende manier gestopt door de keeper van UDO .

Het bleef daarna een gelijkwaardige wedstrijd totdat in de 66 min een voorzet van UDO werd afgemaakt . Daarna was het verzet van S.V. Wassenaar gebroken en liep UDO uit naar 0-5 eindstand. Deze wedstrijd stond onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter dhr. Merkenstein .