Skip to content

GroenLinks Wassenaar campagne afgetrapt in Kerkehout

5 februari 20182 minute read

Wassenaar – Ook enkele stevige regenbuien weerhielden zaterdag 3 februari zeven leden van GroenLinks Wassenaar niet de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af te trappen in het Kerkehout.

Het team bestond uit de top vier van de verkiezingslijst: Aart van Sloten (raadslid en lijsttrekker), raadslid Pieter Kolff, Susanne van Eps-Habibe en Suzan Tirion- van der Goes. Ze gingen samen met burgerraadslid Norga Simons, Wil Vernhout en Ernst Klatte (allen eveneens op de lijst) de deuren langs in het Kerkehout. Voor Aart van Sloten bekend terrein, want hij woonde er tot twee jaar geleden.

Zoals dat nu eenmaal bij een campagne gaat, ging soms de deur niet open of soms de deur snel weer dicht. Maar het leverde vooral ook veel goede gesprekken op. Want we komen niet aan de deur alleen maar om te ‘zenden’, we willen vooral ook horen wat mensen bezighoudt. De dingen waar ze zich aan ergeren of waar ze boos over zijn. Hun ideeën of suggesties voor oplossingen. En uiteraard ook om te horen wat ze goed vinden gaan in Wassenaar.

De gesprekken gingen over de bestuurlijke (on)rust, de drukte op de N44 en de zelfstandigheid van Wassenaar. Maar ook over het groen in de straat en de veiligheid in de wijk. Of over de hondenpoepzakjes die te weinig worden aangevuld of over scheefliggende stoeptegels. Ook onderwijs en sociale onderwerpen passeerden de revue. Gewoon de dingen waar mensen dagelijks in de straat iets van merken. Gesprekken dus over grote onderwerpen en, soms veel belangrijker, kleine onderwerpen.

De komende weken ziet u ons vaker door wijken heen trekken. U herkent ons aan de groene jassen. Om het onderscheid met de jassen in dezelfde kleur van D66 en het CDA te benadrukken staat duidelijk op de jassen ‘GroenLinks’; de partij waarvan wij hopen dat u daar 21 maart op gaat stemmen. En waarom u dat naar ons idee zou moeten doen, kunt u lezen in ons verkiezingsprogramma. Of aan ons vragen, via mail of op straat, als u de juiste groene jassen voorbij ziet komen!

Tags

GR2018GroenLinksWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top