Skip to content

WVV mix 1 verliest onverwacht van Waterlanders

2 maart 20183 minute read

Wassenaar – Om de kans op een hoge klassering te behouden was het zaak voor de Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging om punten te pakken. Zeker in deze fase van de competitie is elk punt van belang. Tegen de Waterlanders uit Nieuwkoop zag het er voor de WVV-ers aanvankelijk niet goed uit. Vooral de o zo belangrijke pass naar de set upper stuiterde alle kanten op behalve de goede.

Uiteraard doen de set uppers ook in zo’n situatie hun uiterste best. Maar ja, van een met pijn en moeite te bereiken bal is geen fatsoenlijke set-up te produceren. Zodoende stokte de aanval bij WVV en Waterlanders de gelegenheid kreeg om uit te lopen en set één met 16-25 naar zich toetrekken. Set twee werd voor WVV rampzalig. Deze set (8-25) moet dan ook maar snel vergeten worden. In set drie kwam de aanval iets beter uit de verf maar helaas ontoereikend om het de Waterlanders moeilijk te maken. Wederom 25-16. Maar dan set vier. Menigeen langs de kant dacht bij zichzelf. Hé, wat is er gebeurt? Het is plots een heel andere wedstrijd. Er is spanning!! Bij WVV kwamen de ballen eensklaps een stuk beter aan. Het team genoot plotseling van het inspannende spel. Ze namen brutaal een 16-11 voorsprong. Wat Waterlanders ook probeerde ze zagen geen kans meer om het tij te keren. In de volgende opslagbeurten wist WVV de opgaande lijn vast te houden. Setwinst bij 25-15.
Uit een aanvankelijk hopeloze positie wist WVV dus alsnog een punt te redden. Niet bijzonder zal men denken maar een 1-3 is absoluut beter dan 0-4. Zeker daar waar er nog veel ploegen, ook WVV, om een toppositie strijden.
De Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging moeten op dit tijdstip van de competitie verhoudingsgewijs nog veel wedstrijden spelen. Zij hebben nog een heel druk programma voor de boeg. Daar waar het team aan kop nog slechts één wedstrijd hoeft te spelen moeten de WVV-ers er namelijk nog zes. Ook ondanks de verloren wedstrijd tegen Waterlanders blijft de kans om heel hoog te eindigen aanwezig. De WVV mix 1 heeft namelijk tot op heden nog steeds de minste verliespunten. Het is oefenen op de Pass en als die beter gaat heeft WVV alles nog in eigen hand. Ze gaan er voor.

Kom volleyballen bij de WVV. Pak je ‘spullen’ en doe meteen mee op de woensdagavond-training van 20.15 tot 21.45 uur. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel 071-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top