Skip to content

Prognoses Wassenaarse Volleybal Vereniging

8 maart 20182 minute read

Wassenaar – Aanstaande vrijdag spelen twee teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur, hun volgende competitiewedstrijd.

Het WVV Herenteam speelt tegen Gemini Kangeroes 1, de buren uit Voorschoten. Een wedstrijd uit de toppoule competitie. Deze wedstrijden worden altijd op het scherp van snede uitgevochten. En de WVV heren zijn niet voor een kleintje vervaard. Zij hebben echt wel kwaliteit in hun team. Maar dat geldt ook voor de tegenstander. Dus dat wordt weer bikkelen en punten sprokkelen. Alhoewel Gemini maar één plek boven WVV op de ranglijst staat. Heren succes.

Ook thuis speelt het WVV Mix 1 team. Dit team is nog niet kansloos voor het kampioenschap. Zij staat met 18 punten uit 8 wedstrijden op de vijfde plaats. In theorie zou de koploper, die inmiddels al 13 wedstrijden heeft gespeeld, nog kunnen worden ingehaald. Maar dan moet er wel minder wisselvalliger worden gespeeld. De potentie is er wel in dit team. Dus Mixers van team 1 laat zien dat je in teamverband goed kunt volleyballen. Eveneens succes.

Programma: op 14 maart speelt WVV Mix 1 uit tegen Utopia 2 en op 16 maart speelt WVV Mix 2 uit tegen Gemini Kangeroes 2.

Getraind wordt er ook bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging en wel op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. Kom lekker meetrainen en genieten van de volleybalsport. Sporten is goed voor lichaam en geest. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top