Skip to content

GroenLinks reikt groen lintje uit aan IVN

14 juni 201853 second read

Wassenaar – Met enige regelmaat reikt GroenLinks Wassenaar groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Wassenaarders of instanties in Wassenaar die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven. Afgelopen vrijdag heeft fractievoorzitter Aart van Sloten van GroenLinks Wassenaar het groene lintje uitgereikt aan Chrit van Ewijk, de voorzitter van IVN Den Haag. DIt voorafgaand aan een avondwandeling door Meijendel. “Het IVN en al haar vrijwilligers zetten zich met een aanstekelijk enthousiasme in om te laten zien hoe mooi en verrassend de natuur in ons dorp en de regio is. Het lintje is dan ook meer dan terecht” aldus Aart van Sloten.

IVN natuureducatie verzorgt excursies, cursussen voor volwassenen maar ook activiteiten voor kinderen en lezingen in de regio. Vaak zijn er geen of slecht geringe kosten verbonden aan de activiteiten waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen. “Ik raad dan ook iedereen aan om eens deel te nemen aan een activiteit” geeft de Wassenaarse fractievoorzitter als advies. Ook interesse? Kijk op www.ivn.nl voor activiteiten.

Tags

GroenLinksIVNWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top