Skip to content

Zonder scheids, geen wedstrijd!! WVV waardeert zijn scheidsrechters

23 oktober 20182 minute read

Wassenaar – Tussen zaterdag 6 oktober en zondag 14 oktober was er weer de jaarlijkse actieweek ter ere van de scheidsrechter! Heel sportend Nederland dus ook de Wassenaarse Volleybal Vereniging zette haar scheidsrechters in die week in het zonnetje, om ze te laten weten dat ze gewaardeerd worden. De ‘week van de Scheidsrechter’ is een paar jaar geleden in het leven geroepen in het kader van een ‘Veilig Sportklimaat’. Wij als volleybalvereniging steunen dit initiatief natuurlijk van harte en laten zien dat wij dat ook menen! Midden in ‘die week’ op de trainingsavond van 10 oktober j.l. zijn altijd veel leden en dus ook scheidsrechters van WVV aanwezig.

Vicevoorzitter Miranda Groen riep naafloop van die training iedereen bijeen en sprak, op haar eigen manier, vervolgens de scheidsrechters waarderend toe. “Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en ieder niveau. De één fluit meer dan de ander, de één fluit, divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere, maar o zo gezellige, klasse. Waar jullie ook fluiten, jullie zijn voor 100% onmisbaar binnen de sport. Scheidrechters zijn leiders van de wedstrijd, van het veld en van de teams. Ze hebben overzicht en zien (bijna) alles. Ze zijn onmisbaar en daarom deze waarderende woorden. Vandaag op deze speciale dag willen wij jullie als verdienstelijke clubmensen verrassen met een presentje”. Miranda overhandigde vervolgens de 8 van de 11 op de training aanwezige WVV scheidsrechters een ludiek en toepasselijk presentje en hing ze een heuse ‘gouden’ medaille om. Ze vroeg de verder aanwezige om een applaus voor alle WVV scheidsrechters: Erik, Hans, JanR, Jeanne, Kilian, Kirsten, Mathieu, Peggy, Robert, Ruud en Wil.

Ook de waardering als scheidsrechter krijgen…of gezellige mee volleyballen? Informatie kan je verkrijgen bij onze secretaris Jeanne Taal-Ubachs via secretaris@wvv-wassenaar.nl of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top