donderdag 29 juli 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 2 2018

Wassenaar - Goede voornemens in 2018? Komt dat even goed uit, want er zijn volop kansen om dit jaar de vrijwilliger in jezelf te ontdekken! Bijvoorbeeld tijdens de grootste landelijke vrijwilligersactie van ons land NLdoet op 9 en 10 maart a.s. Kijk op www.nldoet.nl voor een leuke eenmalige klus van een dag(deel) bij jou in de buurt. Kom in actie, net als de honderdduizenden actieve Nederlanders die hiervoor ieder jaar de handen uit de mouwen steken. Of ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar voor een langere vrijwilligerstaak in ons mooie dorp.

Vrijwilligersorganisaties opgelet:
NLdoet klussen die voor 31 januari worden aangemeld, maken kans op een financiële bijdrage van het Oranjefonds.

Een greep uit het aanbod van ca. 100 vacatures bij de Vrijwilligerscentrale:
* Wassenaars mooie en actieve Brandweermuseum zoekt een veelzijdige medewerker (Vacaturecode F 074) die een paar uur per week inzetbaar is bij verschillende werkzaamheden zoals bijv. voorbereiding tentoonstellingen of fotobewerking of het digitaliseren van delen van de collectie. Iets voor jou?
* Bij het Humanistisch Verbond is vraag naar Begeleiders (vacaturecode A 047) die met mensen met een hulpvraag willen praten over levensvragen, zingeving, ouderdom, ziekte of verlies. Themabijeenkomsten voorzien. 
* Bij Florence-Duinstede zijn Gastvrouwen en –heren voor de Dagbesteding (vacaturecode A 116, bijv. 1 dagdeel per week) zeer welkom. Voorkom eenzaamheid bij mensen met een beperking en ouderen.
* De Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar zoekt mensen met overzicht, die dorpsgenoten willen helpen bij het op orde krijgen van hun administratie (Vacaturecode B 072).
* Volwassenen en kinderen met Epilepsie willen ook graag met vakantie. Wil jij dit mogelijk maken tijdens speciale vakanties van een week als Begeleider of Verpleegkundige (Vacaturecode K 002)?

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het Vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij het Gemeentehuis of de Bibliotheek.