donderdag 09 december 2021

A Algemeen

Belangrijk jaar voor Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam

Wassenaar - Afgelopen zaterdag startte Scouting Willibrord en Scouting Van Wassenaer Van Obdam het nieuwe jaar met leuke spelletjes en spannende tochten. Daarnaast werd er ook een belangrijke mededeling gedaan. Beide verenigingen hebben het voornemen om te gaan fuseren tot één vereniging. Deze voorbereidingen zijn al een tijdje aan de gang maar 2018 is het jaar waarin het moet gaan gebeuren! Aan het eind van het jaar hopen beide verenigingen gefuseerd te zijn.

De reden dat de verenigingen gaan fuseren is dat je als één scouting sterker staat. Je krijgt meer leden waardoor je grotere activiteiten kan doen. Verder brengt dit nieuwe inspiratie voor de leiding met zich mee, om een nog beter gevarieerd aanbod in activiteiten te kunnen aanbieden voor de kinderen. De leiding merkte dit voorheen al met de opkomsten die de beide groepen samen hebben gedraaid.

Om de kinderen ook warm te maken voor de fusie hebben zij allemaal een badge gekregen voor het spannende avontuur dat wij met zijn alle tegemoet gaan.