vrijdag 25 juni 2021

P Politiek

CDA Wassenaar stelt twee kandidaten aan u voor

Wassenaar - De lijst van het CDA Wassenaar voor de gemeenteraadsverkiezingen bestaat, onder aanvoering van lijsttrekker Hubert Schokker, uit maar liefst 17 actieve en capabele Wassenaarders. Mensen van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden, maar allemaal met een sterke binding met Wassenaar. Verenigd in één doel, om via het CDA Wassenaar, van Wassenaar een nog mooiere plaats te maken voor ons allen om in te wonen. We stellen deze weken een aantal kandidaten aan u. Dit keer zijn dat Ronald Everard (nr. 2) en Wim Koetsier (nr. 5). Beide kandidaten hebben meegewerkt aan het opstellen van het verkiezingsprogramma van het CDA Wassenaar.

Ronald Everard (nr. 2)
Ronald is 53 jaar en woont alweer 50 jaar in Wassenaar-noord. Hij is getrouwd met Conchita Everard en heeft twee studerende kinderen: Sabrina (23) en Jason (20). Ronald was al eerder van 1994-2002 lid van de gemeenteraad. Ronald is werkzaam bij woningcorporatie Vidomes als adviseur Strategie & Innovatie en campagneleider voor het CDA Wassenaar.

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?
“Juist nu wil ik mij maximaal inzetten voor de zelfstandigheid van Wassenaar. Ik houd van Wassenaar”. Hij was oprichter van het CDJA Wassenaar, dat ooit de grootste CDJA-afdeling van het land was. “Ik ben besmet met het groene “CDA-virus” dat nooit meer over gaat”.

Passies
Ronald houdt heel erg van zwemmen en waterpolo (WZK), kijkt regelmatig sportwedstrijden als supporter van Kieviten Dames 1 en ADO, hij is ook dol op tuinieren in zijn volkstuin bij de Driesprong. Zijn persoonlijke motto is: “de deugd bestaat uit daden”.

Wim Koetsier (nr. 5)
Wim is getrouwd met Mireille en ze hebben 3 kinderen: Anna (18), Daan (15) en Tommy (12). Wim heeft zo’n 25 jaar gewerkt in de olie- en gasindustrie. Hij is momenteel penningmeester van hockeyclub HGC en lid van de jeugdcommissie van tennisclub Oud-Marlot.

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?
“Ik ben redelijk nieuw in het dorp en wil er niet alleen wonen, maar ook volop participeren en daar is de lokale politiek een uitgelezen mogelijkheid voor”. Wim is al lange tijd lid van het CDA, omdat ik de christelijke fundamenten onderschrijf en het een partij van het midden is.

Passies
Mijn grootste passies zijn: mijn familie en reizen. Verder ben ik ook echt een sportliefhebber; tennis, golf en op zaterdagmiddag voetbal. Mijn persoonlijke motto is: “Wassenaar verdient alleen het beste.”