zaterdag 18 september 2021

A Algemeen

Word vrijwilliger! Week 8 2018

Wassenaar - Heb jij je al opgegeven voor de grootste vrijwilligersactie in ons land “NLdoet”? Het is de ultieme gelegenheid om de vrijwilliger in jezelf te ontdekken. Doe mee op 9 en/of 10 maart, net als de honderdduizenden Nederlanders die jaarlijks een klus van een dag(deel) oppakken en zo hun betrokkenheid bij de samenleving tonen. Kijk op www.nldoet.nl en geef je op voor een leuk project, alleen, of samen met je familie, collega’s, vrienden of buren bijvoorbeeld. Ontdek de vrijwilliger in jezelf. Of ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) voor een vrijwilligerstaak die wat langer duurt in Wassenaar e.o.

Een greep uit de 100 uitstaande vacatures in de VCW vacaturebank:
* Dank je wel voor de leuke dag! Dat zegt een kind dat om uiteenlopende redenen wel wat extra aandacht kan gebruiken. Ben jij dat Maatje (vacaturecode A 062) bij Vitalis die daar bijvoorbeeld eens per week/twee weken voor gaat zorgen?
* Zwembegeleiders (vacaturecode E 021) zijn welkom bij het Raamwerk in Katwijk. Help jij op dinsdagmiddag eens per 14 dagen mensen met een beperking bij het zwemmen?
* Wie wil als Gids (vacaturecode D 031) de bunkers in de Wassenaarse Slag duiden aan bezoekers voor Staatsbosbeheer.
* Bij Duinstede is extra ondersteuning altijd welkom. Help jij een dagdeel mee als Maaltijdvrijwilliger (Vacaturecode A 032) of als Wandelvrijwilliger (Vacaturecode A 100) op dinsdagmiddag?

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag is er vrijwilligerspreekuur in de Bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.