maandag 06 december 2021

E Events

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar

Wassenaar - Na een succesvol en druk bezocht optreden afgelopen januari in de Voorschotense bibliotheek, staan The Tickets aanstaande zaterdag 3 maart van 12:30 tot 13:30 klaar met veertien nieuwe nummers voor de filmzaal van de bibliotheek Wassenaar. Het wordt zoals altijd een feest van herkenning met bekende en alom geliefde hits uit het gouden tijdperk van de popmuziek in en rondom de Sixties.

Nigel en Dave geven hun uitgebreide repertoire een geheel eigen sound met zorgvuldig uitgewerkte akoestische arrangementen. De authentieke Engelstalige zang wordt afwisselend begeleid door akoestische gitaar, bas, mandoline, dobro, ukelele, mondharmonica's en diverse percussie-instrumenten die met de voeten bespeeld worden. Zelfs de bekende gitaar instrumentals uit die tijd krijgen de “Tickets” behandeling zodat ze met twee akoestische gitaren en percussie pakkend kunnen worden gespeeld.

The Tickets zijn bereikbaar op 06 54374788 en via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..