vrijdag 03 april 2020

P Politiek

VVD (lijst 1) stelt graag Rebecca Baart op plaats 9 aan u voor

Wassenaar - Rebecca is adviseur in de curatieve gezondheidszorg. Mijn naam is Rebecca Baart, 35 jaar, en samen met Jan-Willem en ons zoontje van bijna 2 ben ik sinds december woonachtig in Wassenaar. De afgelopen 12 jaar ben ik actief binnen de curatieve gezondheidszorg en sinds een jaar heb ik de stap gemaakt om als adviseur aan de slag te gaan bij een consultancybureau. Daarin hou ik mij voornamelijk bezig met kwaliteit en veiligheid binnen ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra.

Daarnaast ben ik sinds 2011 lid van de VVD en heb eerst als bestuurslid een bijdrage geleverd. In juni 2013 ben ik burgerraadslid geworden in Best, en van maart 2014 tot december 2017 ben ik daar raadslid geweest.

Door voor de VVD te kiezen mag u erop rekenen dat wij aan de slag gaan voor u. Onze speerpunten hebben wij duidelijk verwoord in ons programma. Wij staan voor een financieel gezond, veilig en zelfstandig Wassenaar.

Een stem voor mij betekent aandacht voor het sociaal domein, met daarin de uitdagingen die met de centralisaties op ons af zijn gekomen. Ik hoop dat ik op u stem mag rekenen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief