woensdag 26 februari 2020

S Sport

Nieuw meubilair voor kantine Blauw-Zwart

Wassenaar - Op vrijdag 16 maart overhandigde Hans Lagerberg als voorzitter van de Club van Honderd nieuw meubilair voor de kantine aan Blauw-Zwart-voorzitter André van Herk.
Deze feestelijke gebeurtenis werd door talrijke Blauw-Zwarters bijgewoond. Niet alleen leden van de Club van Honderd, maar ook de bestuursleden van de Businessclub en de Supportersvereniging SBZ waren naar de kantine gekomen om dit nieuwe meubilair te komen bekijken.

Hans Lagerberg dankte in zijn speech de leden van de meubelselectiecommissie (Marco Zonneveld, Kees Harberink en Roeland van Deursen) die bij een aantal leveranciers langs waren geweest om aangeboden producten te beoordelen. Op het laatste moment dreigde er nog een kink in de kabel te komen, omdat er verkeerde krukken voor de hoge tafels in de zending bleken te zitten. Dankzij de plaatselijke Party Rental Company konden deze hoge tafels van leenkrukken worden voorzien.

In zijn dankwoord vertelde André van Herk dat Blauw-Zwart de Club van Honderd ieder jaar weer zeer dankbaar is voor de zaken die deze club aan de vereniging schenkt en dat andere verenigingen binnen en buiten Wassenaar jaloers zijn op zo'n vaste suikeroom.

Met dit nieuwe meubilair is de kantine zeer verfraaid en gezelliger geworden, ja zelfs chique, aldus de voorzitter.

Tot slot wees Hans Lagerberg er nog op dat de Club van Honderd, vanaf de oprichting in 1975 tot en met de laatste schenking van € 10.000 voor dit nieuwe meubilair voor bijna € 330.000 aan Blauw-Zwart heeft kunnen schenken, dankzij de € 50 contributie van de ongeveer 200 leden. Meer leden zijn overigens van harte welkom. Aanmelden kan via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief