woensdag 23 juni 2021

S Sport

Geheim agenten WZK Zwemmen bezoeken Eersel

Wassenaar - Afgelopen paasweekend was het jaarlijkse kamp van WZK Zwemmen. Het thema dit jaar was “Geheim Agent”. Met een groep van 30 spionnen, die allemaal lid zijn van de afdelingen waterpolo, wedstrijdzwemmen of diplomazwemmen, vertrokken we vanaf het Sterrenbad naar het spionnenhoofdkwartier in Eersel. De sfeer zat er in de bus gelijk goed in.

Eenmaal daar aangekomen begon de speciale spionnentraining met wat kennismakingsspelletjes. Als geheim agent moet je je collega’s immers goed leren kennen! Verder hebben deze geheim agenten in opleiding verschillende andere spellen in het schitterende bos gedaan, zoals levend Cluedo, het smokkelspel, verboden woord, levend Stratego en levend Mastermind. De creativiteit van onze spionnen in opleiding werd getest tijdens het “Grote Chaosspel” en de snelheid en kracht werd getest tijdens “Hollandse Leeuwen”. Hier waren de spionnen bijna fanatieker dan bij hun waterpolo- en zwemwedstrijden!

De laatste avond was er natuurlijk Bonte Avond, waarbij verschillende acts werden uitgevoerd. Ook hadden de spionnen hun grootste kampwensen in de wenspot gegooid. Een aantal gelukkige spionnen zagen hun wens deze avond in vervulling gaan!

De grote test voor onze spionnen vond plaats op de laatste dag, toen de deelnemers het op moesten nemen tegen de kampleiding met trefbal. Zij zijn zeker geslaagd want de leiding werd verslagen!

Op Tweede Paasdag kwam de groep spionnen moe (de nachtrust was wat aan de korte kant bij een aantal van de spionnen), maar enthousiast weer terug bij het bekende Sterrenbad. We kijken terug op een erg geslaagd kamp en kijken alweer uit naar de volgende activiteit!

Namens de deelnemers en de organisatie willen wij Kluswijs bedanken voor het mede mogelijk maken van dit geweldige kamp!