maandag 23 september 2019

K Kunst & cultuur

Top jazz bij Piet Wezepoel Jazz Festival op zaterdag 26 mei 2018 in Cultureel Centrum Voorschoten

Wassenaar - Voor de 3e keer organiseert Podium Jong Professionals Jazz op zaterdag 26 mei 2018 in Voorschoten een jazzfestival voor en door jong en oud in een sfeervolle omgeving met hoogwaardige live jazzmuziek! Het festival wordt gehouden ter ere van de in 2015 overleden Piet Wezepoel, oprichter van PJPJ.

Eén van de topacts op het festival is het Anka Koziel Quartet; met nieuwe muziek, geschreven en gearrangeerd door Anka zelf, met een kersvers nieuw geluid gecreëerd door vier internationale musici: de Nederlandse pianist Rembrandt Frerichs, Griekse contrabassist Vasilis Stefanopoulos, Spaanse percussionist Javier Infestas en de Poolse zangeres Anka Koziel!
Dit kwartet zal muziek spelen van het Slightly Odd project. Hiervan is een cd opgenomen, die binnenkort uitkomt. Slightly Odd is een spelletje met woorden en ritmes. Alle liedjes hebben een dubbele betekenis en muzikale verrassingen met draaien en bochten. Het is geïnspireerd door vocale technieken en grooves van over de hele wereld met veel ruimte voor jazz improvisatie zodat geen voorstelling hetzelfde is.

Het jazzfestival vindt plaats in het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Toegang slechts 10 Euro. Kinderen tot 18 jaar gratis. Aanvang 17.00 uur tot 23:45 uur
Meer info over de optredende musici en kaartverkoop is te vinden op de website van PJPJ, www.pjpj.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief