maandag 25 mei 2020

S Sport

Geslaagde seizoensafsluiting WZK Zwemmen

Wassenaar - Feestelijk heeft WZK zwemmen het zwemseizoen afgesloten op 16 juni 2018. Allereerst werden de jaarlijkse prijzen uitgedeeld, waarbij zowel wedstrijdzwemmers, waterpoloërs als vrijwilligers in de prijzen vielen. Daarna konden alle WZK zwemmers en aanhang genieten van een gezellige barbecue die georganiseerd werd door de Activiteitencommissie. Naast de overheerlijke salades van Me Gusta stond ook het lekkere vlees van Slagerij Christiaanse op het menu. Scouting van Woesik was zo aardig om hun banken en tafels ter beschikking te stellen, waardoor we optimaal konden genieten van een geslaagde BBQ. Na al dat lekkers kregen alle gasten ook nog een ijsje om de avond helemaal compleet te maken.

Van Veen Bouw en S. van der Kroft hadden zich ingezet om een brug over de sloot te maken, zodat de kinderen makkelijk het sportveld op konden om te spelen. Ook Kluswijs van Veen en Uptech Projcetbegeleiding droegen hun steentje bij om de seizoensafsluiting weer tot een succes te maken.

Via deze weg willen wij alle sponsoren en vrijwilligers nogmaals onwijs bedanken voor hun hulp en inzet! Nu gaan we eerst lekker genieten van een welverdiende rust en vakantie. Daarna gaan we ons weer richten op het volgende seizoen om er met veel enthousiasme ertegenaan te gaan. Een overzicht van de gewonnen prijzen en de foto’s van de BBQ staan binnenkort op de website en onze social media.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met de trainingen?
Kom dan vrijblijvend langs en ontdek wat we bij WZK Zwemmen allemaal te bieden hebben. Kijk op www.wzk-zwemmen.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief