vrijdag 22 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 29 2018

Wassenaar - De duizenden actieve Wassenaarse vrijwilligers helpen ons dorp levendig, bruisend en zorgzaam te houden. Mede daarom is het in Wassenaar goed toeven. Dankzij onze actieve (sport)verenigingen, onze mooie natuurgebieden, onze unieke evenementen en monumenten, onze culturele instellingen, de betrokken en actieve buurtverenigingen en onze zorginstellingen en nog veel meer. En allemaal op hoog niveau met de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Of je nu veel of weinig tijd hebt, hoog- of laagopgeleid bent, jong of wat ouder bent: Er is vrijwilligerswerk voor iedereen! Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en bekijk de ca. 100 openstaande vacatures in Wassenaar en omgeving.

Een greep uit het aanbod:
* De unieke Stoomtrein Katwijk-Leiden heeft altijd behoefte aan extra handjes die een paar uurtjes willen helpen. Help je mee bij het Groenonderhoud (Vacaturecode D 013)? Of zet je in voor bijv. de Treindienst, als Suppoost of bij de Kassa (Vacaturecode F 003). Ook Onderhoudsmedewerkers - bijv. schilderen of metaalbewerking - (Vacaturecode L 004) zijn altijd welkom. En zonder Conducteurs (Vacaturecode L 014) rijdt geen enkele trein.
* Haal kinderen achter “het scherm” vandaan en laat ze bezig zijn in de natuur. Bij Scouting Van Woesik kun je aan de slag als Leid(st)er (Vacaturecode E 018) van een van de zgn. speltakken. Laat jij de Bevers, de Welpen, de Junioren of de Zeeverkenners machtige avonturen beleven?
* Badmintonclub Wassenaar is op zoek naar een enthousiaste PR man/-vrouw (Vacaturecode E 050).

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Vakantie openingstijden
Van 16 juli t/m 23 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag en donderdag van 09.30-12 uur. Vanaf 23 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.