maandag 18 oktober 2021

S Sport

De Wassenaarse Zwemloop 2018 op 26 augustus!

Wassenaar - Voor de 24e keer organiseert het WZK Tri-team de inmiddels bekende Wassenaarse zwemloop in het laatste weekend van de zomervakantie en wel op zondag 26 augustus 2018. Het evenement vindt net als voorgaande jaren plaats in het prachtige gebied bij de “De Wassenaarse Slag”.

Onder toeziend oog van de reddingsbrigade WRB wordt een halve of hele kilometer in zee gezwommen. Vervolgens vijf of tien kilometer hardgelopen over het strand en de duinen (trail). De looproute leidt u door een uniek stukje duingebied van de Nederlandse kust. Mocht deelname aan beide onderdelen u minder liggen, dan is het ook mogelijk om als duo (estafette) in te schrijven waarbij de één zwemt en de ander hardloopt. Na afloop kunt u samen met uw toeschouwers genieten van een heerlijke barbecue bij Strandpaviljoen Sport.

Programma zondag 26 augustus 2018
16:00 uur Start hele afstand 1 km zwemmen, 10 km lopen
16:45 uur Start halve afstand 500 meter zwemmen, 5 km lopen
18:00 uur Prijsuitreiking
18:15 uur BBQ

Wetsuit niet verplicht
Gezien de temperatuur van het zeewater is het goed te doen zonder.

Zeezwemclinics
Door Zwemanalyse.nl wordt een aantal zeezwemclinics georganiseerd aan de Wassenaarse slag. Wil je optimaal voorbereid zijn of twijfel je nog over het zwemmen? Volg dan een van clinics.

Wijzigingen t.o.v. vorig jaar
De verwerking van de tijdregistratie zal elektronisch gebeuren zodat we direct na binnenkomst van de laatste deelnemer over kunnen gaan tot de prijsuitreiking. De tussentijd van het zwemmen zullen we de dag na het evenement via de website bekend maken.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via de nieuwe inschrijfmodule tot uiterlijk 24 augustus 2018. De kosten zijn EUR 8,50 per persoon. Betaling vindt via iDeal plaats. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Bonnen voor de barbecue kunt u bij inschrijving bestellen en zullen op de dag van het evenement klaar voor u liggen.

Meer informatie op www.wassenaarsezwemloop.nl/