zondag 05 december 2021

S Sport

Fietsen bij Toerclub de Kampioen

Wassenaar - Wij zijn een vereniging van toerfietsers. Wij fietsen voor ons plezier en zien graag wat meer dan de tegels van het fietspad of de derailleur van onze voorganger. De koffiepauze op ± 60% van de ritafstand is een belangrijk moment in het verenigingsleven. Hier worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld over fietsen, routes, komende ritten, koffie-adressen, het wel-en-wee van onze leden, enzovoort.

Bent u een fanatieke racer? Degene die koerst in de eerste waaier, die demarreert uit het peloton, die pas bij de streep weer gezien wil worden, die bij elke sprint van voren zit en die de anderen graag het snot voor de ogen fietst?
Helaas, dan zijn wij niets voor u. Ons enige lid met een racelicentie rijdt zijn wedstrijden dan ook via Swift, een bevriende club in Leiden, maar is vanwege de sfeer ook met grote regelmaat in onze A-groep te vinden.

Een bijzondere tocht bij Toerclub de Kampioen de komende week:
- 25 augustus: komt dat zien (en rijden) de voorzitter rijdt zelf voor een tocht van 100 km. naar....... dat is nog een verrassing. De tocht start om 08.30 u.
Aangezien een aantal leden afreist naar de Dolomieten voor een weekje fietsen aldaar staan er voor de weekenden 1/2 en 8/9 september geen bijzondere ritten op het programma. (U treft ons overigens wel op de 8 september in Voorschoten op de vrijwilligersmarkt).

We starten bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.
Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 70 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.
Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.