zondag 17 oktober 2021

S Sport

De ritten van Toerclub De Kampioen de komende weken

Wassenaar - Wij organiseren, naast de ritten in het weekend, ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Bar 't Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot ...

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto "Samen uit, samen thuis" hanteert De Kampioen ook het beginsel van "Vrijheid blijheid". Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.
Maar als u wel komt, dan treft u anderen die - net als u - zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze (al dan niet met appeltaart) onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen! We zijn ook nog eens in de Vuelta modus dus dat maakt de tochten extra interessant. Bij ons voelt elke renner zich even Mollema, Kruijswijk of Kelderman .......

En dan de prachtige tochten de komende weken:
- 8 september: een Kampioenrit van 50, 60 of 70 km, afhankelijk of u met de C-, de B- of de A-groep meegaat. Start om 09.00 u.
- 9 september: een Kampioenrit van 50, 60 of 70 km, afhankelijk of u met de C-, de B- of de A-groep meegaat. Start om 09.00 u.
- 15 september: een Kampioenrit van 50, 60 of 70 km, afhankelijk of u met de C-, de B- of de A-groep meegaat. Start om 09.00 u.
- 16 september: de Krentewegertocht. Waar die naam vandaan komt weet niemand maar de rit is er niet minder mooi om. De rit is 90 km lang en de start is om 09.00 u.
- 22 september: de Lunchrit. Een rit van 90 km met aansluitend (tegen een kleine vergoeding) een lunch. Waar? Dat blijft nog even een verrassing. We starten om 09.00 u.
- 23 september: een Kampioenrit van 50, 60 of 70 km, afhankelijk of u met de C-, de B- of de A-groep meegaat. Start om 09.00 u.
- 29 september: een Kampioenrit van 50, 60 of 70 km, afhankelijk of u met de C-, de B- of de A-groep meegaat. Start om 09.00 u.
- 30 september: de Herfsttocht: de bomen tonen hun mooiste gezicht. Een rit van 90 km om van die fraaie kleuren te genieten. Start om 09.00 u.

We starten bij ons clubhuis aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 (bij de jachthaven) in Wassenaar !!

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar. Mis dat niet !