zondag 23 februari 2020

K Kunst & cultuur

Openingsconcert Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ)

Wassenaar - Openingsconcert Podium Jong Professionals Jazz (PJPJ) 25ste jaargang en start jubileumjaar op zaterdag 22 september 2018 in het Cultureel Centrum Voorschoten, aanvang 20:00 uur.

PJPJ organiseert tussen september en april iedere maand een jazzconcert en in mei het Piet Wezepoel Jazz Festival. De jazzconcerten begonnen in het ‘oude’ Wapen van Voorschoten in 1994. Sinds 2013 vinden de concerten plaats in het Cultureel Centrum te Voorschoten met optredens van jong jazztalent van het Koninklijk Conservatorium. In verband met het 25 jarig jubileum van PJPJ zullen er dit seizoen naast jong talent, ook veel oud-studenten; nu gerenommeerde jazzmusici; en (oud-) docenten aan het Koninklijk Conservatorium optreden. Topklasse jazzmuziek dus!

Zaterdag 22 september treden aan:
Ellister van der Molen, freelance trompettiste, werd als jong talent al op tienjarige leeftijd aangenomen op het Koninklijk Conservatorium. Erik Kooger, freelance drummer, bijvoorbeeld in de theater voorstelling Louis! en Billie! van Michael Varekamp spelen samen met de volgende jazzstudenten: Dominyka Mickute, zangstudent uit Litouwen. Jack Kinsella, gitaarstudent uit Engeland en Nikos Kalogiannis, contrabasstudent uit Griekenland. Dit belooft een sprankelend concert te worden.

Zie voor meer info: www.pjpj.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief