zaterdag 25 mei 2019

E Events

De Messiaskerk bazaar komt er weer aan

Wassenaar - Blok je agenda op zaterdag 6 oktober en kom naar de bazaar in de Messiaskerk. De bazaar biedt vintage / tweedehandskleding, de laatste boeken, sieraden en servies & kookspullen, maar bijvoorbeeld ook een ruim assortiment aan speelgoed, kerstversiering en lekkere snacks. En alles voor een kleine prijs. Een leuk dagje uit voor jong en oud. En u draagt gelijk bij aan verschillende goede doelen.

De Messiaskerk bazaar vindt plaats van 10.00 - 16.00 uur. Voorafgaande aan de bazaar vinden drie inzamelavonden plaats op 2, 3 en 4 oktober en een veiling op vrijdagavond 5 oktober. Alle activiteiten vinden plaats in de Messiaskerk, Zijllaan 57.

We zien u graag.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief