dinsdag 30 november 2021

R Rubrieken

Wassenaarse onderneming FinanceFactor naar finale Ondernemersprijs Haaglanden 2019

Wassenaar - De Wassenaarse onderneming FinanceFactor heeft zich donderdagavond 13 september na een boeiende reeks presentaties aan de kritische jury onder leiding van Hans Biesheuvel weten te plaatsen voor de finale van de Ondernemersprijs Haaglanden. Die vindt op donderdag 22 november plaats in Den Haag.

Stichting OndernemersPrijs
De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van de OndernemersPrijs netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en geldt voor het volgende jaar. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Waardering jury
FinanceFactor, gevestigd in Villa Maarheeze aan de Rijksstraatweg in Wassenaar is een unieke en onderscheidende intermediaire organisatie voor executive finance professionals. Oprichter Albert Allmers, self made ondernemer, biedt zijn klanten de beste kandidaten door permanente educatie en coaching. Zaken die door de jury zeer werden gewaardeerd.

22 november de finale
In concurrentie met Van Gils Automotive en JEM-id hoopt FinanceFactor op 22 november de bokaal in ontvangst te mogen nemen voor Excellent ondernemerschap. Wethouder Caroline Klaver-Bouman zal ook dan FinanceFactor weer supporten. Wethouder Economie Caroline Klaver – Bouman:' ik ben trots op onze Wassenaarse ondernemers!'