vrijdag 18 september 2020

A Algemeen

De Hofpas 1 jaar: introductie Liever Lokaal Dag

Wassenaar - De Hofpas bestaat deze week precies 1 jaar. Met 650 lokaal aangesloten partners, 50 000 pashouders en vele bijzondere samenwerkingen, is De Hofpas enorm gegroeid. Ter ere van die groei en onze sociale missie, het stimuleren van de lokale economie, roepen we iedere eerste zaterdag van oktober officieel uit tot Liever Lokaal Dag; een dag waarop de lokale ondernemers extra in het zonnetje worden gezet!

De leukste voordeelkaart van regio Den Haag!
De Hofpas is een sociale organisatie die als doel heeft om bewoners meer te verbinden met hun buurt en te inspireren er vaker op uit te gaan. Met de gratis pas, die voor iedereen in de regio bestemd is, geniet je van vele voordelen bij ondernemers in de buurt. Inmiddels zijn er ruim 650 winkels, restaurants, attracties, culturele organisaties, wellness- en sportclubs aangesloten.

Het aanbod is zeer divers; van voordeel op je dagelijkse boodschappen tot de leukste uitjes. Hierdoor zijn bewoners vaak goedkoper uit en dragen ze bij aan het levendig houden van onze winkelstraten.

Liever Lokaal Dag – eerste zaterdag van oktober
Al die ondernemers met hun inspirerende verhalen en mooie producten en diensten verdienen uiteraard een groter podium. Daarom roepen wij de eerste zaterdag van oktober uit tot Liever Lokaal Dag: een dag, waarop wij mensen aansporen iets extra’s te kopen bij hun favoriete lokale ondernemer als dank voor het leuker maken van de buurt.
Lekker naar dat ene speciale restaurant in het Zeeheldenkwartier, die exclusieve tassenwinkel op het Noordeinde of de heerlijke ambachtelijke keurslager in Zoetermeer. Je doet er de ondernemer en jezelf een plezier mee!

Start Liever Lokaal Dag: rondje langs de partners
We zijn langsgegaan bij een aantal partners die vanaf het begin bij de Hofpas zijn aangesloten en hebben ze verrast met een cadeau van een andere Hofpas partner. Zo gaf bijvoorbeeld bakkerij Bab Mansour Marokkaanse baklava aan The Chocolate Shop, die op zijn beurt chocolade gaf aan de volgende partner. Alle partners waren erg blij met de lekkere en leuke producten en wij met de bijzondere dag.

www.dehofpas.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief