donderdag 29 juli 2021

E Events

Tini van der Heiden is Vrijwilliger van het jaar 2018!

Wassenaar - Ruim 125 gasten waren vrijdag 12 oktober aanwezig bij de bekendmaking en de uitreiking van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2018 in De Warenar. De gastheer van deze vrijwilligersavond was uiteraard de Wassenaarse Vrijwilligerscentrale, de VCW. Voorzitter Richard van Ruler en coördinator Jolande de la Rambelje wisten er, met uiteraard veel vrijwilligers, een gezellige avond van te maken, mede dankzij het muzikale optreden van Jim en Ims en een interessante lezing van het Wassenaarse trendwatchers echtpaar Lieke en Richard Lamb.(zie trendwatcher.com).

Een korte film werd vertoond waarin genomineerden, voordragers en juryleden aan het woord komen over vrijwilligerswerk en de nominatie voor de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen. Binnenkort is hier de film te bekijken.

Ook dit jaar was de jeugd vertegenwoordigd op de avond waarop veel vrijwilligers eens letterlijk in het licht en de bloemen werden gezet. Michelle Schreuder voor scouting Willibrord, de fusiegroep scouting van Wassenaer van Obdam/scouting Willibrord (Petra Porte, Bryan Hakkeling, Frank van Vliet, Pim de Jong, Rick Groenewege) en de jeugdcommissie van de Badmintonclub Wassenaar (Mandy de Zwart, Sanne Losekoot, Nils Zuidhoek, Luc Schiebroek), het zijn enkele voorbeelden van jeugdigen die actief zijn als vrijwilliger en zijn voorgedragen voor de ‘Make A Difference Award’. Een prijs speciaal voor de jongeren onder de vrijwilligers die dit jaar werd gewonnen door de fusiegroep scouting van Wassenaer van Obdam/scouting Willibrord.

Het hoogtepunt van de avond was toch wel de uitreiking van de prijs voor de ‘Vrijwilliger van het jaar’. Maar liefst 21 genomineerden, waarvan er 18 aanwezig, mochten het podium betreden alwaar ze in de bloemen en het zonnetje werden gezet. De genomineerden dit jaar waren:

Peter van Egmond
Jeannette Hartman
Janneke Bax
Hans Roeleveld
Tini van der Heiden
Paul Kleute
Hans de Haas
Maaike Snelderwaard
Karine de Pooter
Michel Rijskamp
Theo Holleman
Gina van Kesteren
Agaath Krosse
Arend Krosse
Ton Rueck
Angela van Veen
Ben Bellekom
Marco van Leeuwen
Ramona Boersma
Corine Luiten
Erica Harmsen