donderdag 04 juni 2020

E Events

Oostdorp FrightNight 2018

Wassenaar - A.s. vrijdag is het weer zover: Halloween in Oostdorp oftewel Oostdorp FrightNight. Op vrijdagavond 26 oktober worden buurtcentrum Oostdorp en de wijk Oostdorp weer in griezelige duisternis gedompeld. Om 19 uur gaan de deuren van het buurtcentrum open voor de jongste deelnemertjes.

Ons thema voor dit jaar is: Hollywood griezelfilms. In en om het buurtcentrum kom je veel bekende filmgriezels tegen, zoals bijvoorbeeld Freddy Krueger, Jason Vorhees, Leatherface, Jeepers Creeper, Samara Morgan en vele anderen. Ook hebben we een echte vampier tot leven weten te wekken: Graaf Franscula. Deze vampier werd eeuwen geleden geboren in het inmiddels verdwenen kasteel Zonneveld, maar waart nog elk jaar in oktober rond op zoek naar slachtoffers.

Vanaf 19:45 uur mogen de kinderen vanaf 10 jaar naar binnen.

Na een rondje door de zaal vertrekken de deelnemers met een routebeschrijving de wijk Oostdorp in voor een Trick or Treat tocht langs allerlei adressen waar het ook griezelen geblazen is.

De route is een stukje korter dan voorgaande jaren. Het Griezelpad, de Verlengde Hoge Klei en de Vorenbroekstraat maken dit jaar geen deel uit van de route, maar hopelijk volgend jaar weer wél.
Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg plekken waar weer flink uitgepakt wordt, zoals Zonneveldweg, bij het oude buurtcentrum, hoek Zonneveldweg en Hallekensstraat, Rozensteinstraat en op het achterplein tussen van Zuylen van Nijeveltstraat en Bothaplein. Hier gooit Ben Bellekom met zijn team weer alle remmen los.
Voor deelname aan Oostdorp FrightNight heb je een speciaal polsbandje nodig dat je zichtbaar moet dragen op 26 oktober. De polsbandjes zijn voor slechts 1 euro te koop bij feestwinkel ‘Feest ByMiez’, Oostdorperweg 18. Hier kun je ook terecht voor allerlei attributen, maskers en kostuums om op passende wijze je Halloween te vieren.

HAPPY HALLOWEEN!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief