woensdag 22 mei 2019

A Algemeen

Stichting de Stille Kracht van Wassenaar stopt met oud papier

Wassenaar - Door omstandigheden, en o.a. daling van de oud papier prijzen, is het voor ons, als Stichting de Stille Kracht, helaas niet meer rendabel om op de laatste maandag van de maand , oud papier bij U op te halen. Met ingang van heden zullen wij hiermee dus moeten stoppen. Wij betreuren dit ten zeerste en willen U bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen al die jaren.

Ons andere vrijwilligerswerk, betreffende de kringloopwinkel en het ophalen van huisraad e.d. of het bezorgen van de door U aangekochte meubelen, daarvoor kunt U nog steeds bij ons terecht. We zijn bereikbaar via tel. 0625465595 en via onze mail - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres - Rijksstraatweg 68 - 2241BW Wassenaar
Wij zijn iedere woensdag geopend van 9 tot 15 uur en van 19- tot 21 uur.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief