maandag 26 september 2022

E Events

Kom naar de Inspiratiesessie over WassenaarDoet.nl

Wassenaar - De Vrijwilligerscentrale Wassenaar her-ontwikkelt het online platform WassenaarDoet.nl waar inwoners van ons dorp, van alle leeftijden, elkaar kunnen “ontmoeten” voor zowel praktische als sociale hulp. Denk hierbij aan hulp bij het doen van een boodschap, tijdelijk een huisdier verzorgen, uitleg bij het gebruik van de computer of het vinden van iemand die samen met u kan wandelen. Of iemand zoeken om er samen op uit te gaan bijvoorbeeld naar het bos, theater of een museum. Kortom allerlei dagelijkse dingen die leuker zijn als je ze samen doet en waar je een ander mee kan helpen, vrijwillig en onbetaald.

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar nodigt de inwoners van Wassenaar van harte uit om mee te denken tijdens een inspiratiesessie over een betrouwbaar en laagdrempelig platform waar een ieder met enthousiasme zijn hulpvraag of hulpaanbod wil plaatsen. Want WassenaarDoet.nl werkt als we het samen doen.

De Inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 15 november van 20.00 uur tot 21.30 uur in Het Deijlerhuis, Hofcampweg 3, te Wassenaar. De koffie staat vanaf 19.30 klaar.

Wilt u hier graag bij zijn, meldt u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.