vrijdag 23 april 2021

K Kunst & cultuur

Kleine Kunst voor Kerst in de Molen

Wassenaar - Ter gelegenheid van die feestelijke maand december lieten zo’n dertig beeldend kunstenaars, allen leden van Kunstgroep Wassenaar, zich inspireren door gedichten en eigen gedachten. Dat heeft geleid tot veel schilderijen, tekeningen, grafiek, foto´s, sieraden, driedimensionale aantrekkelijke kunstwerken, allemaal op kleine maat en lage prijs gemaakt.

De tentoonstelling loopt vanaf 1 december en dankzij het enthousiasme en de inbreng van de kunstenaars is er al veel verkocht, maar worden de lege plekken ook weer voortdurend aangevuld. Alle reden dus om van deze bijzondere mogelijkheid gebruik te maken, om een bezoek te brengen aan de galerie en een kunst-cadeautje te kopen voor onder de kerstboom! Het werk is klein van afmeting, het kan door de koper meteen ingepakt, afgerekend en meegenomen worden, de prijzen zijn navenant laag.

Maak gebruik van deze bijzondere kans, nog net voor Kerstmis ! De expositie is gratis toegankelijk tussen 1 december 2018 en 6 januari 2019, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom! In Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. www.kunstgroepwassenaar.nl