donderdag 23 mei 2019

S Sport

Nieuws van de afdeling Tafeltennis

Wassenaar - Het competitieteam van de afdeling Tafeltennis van Snel en Lenig heeft de afgelopen week gelijk gespeeld tegen Tafeltennisvereniging Zuiderpark uit Den Haag. Een mooie score gezien het feit dat het team met twee in plaats van met drie spelers moest spelen.
De komende twee weken (week 52/2018, week 1/2019) is er geen tafeltennistraining in verband met de kerstvakantie. Vanaf 9 januari 2019 kan er weer volop worden getraind van 20.00 tot 22.00 uur in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. De minimum leeftijd is 16 jaar. Er bestaat de mogelijkheid om twee keer gratis mee te spelen. Bij lidmaatschap bedraagt de contributie € 57,50 per half jaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de voorzitter Richard Deighton via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De afdeling Tafeltennis wenst iedereen een gezond en sportief 2019 toe!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief